10 februari 2016

Ontbijtservice Deventer

HeerlijkOntbijten.nl sinds 2008 de ontbijtservice van Deventer! Wij bieden alle ontbijten aan in een rieten mand inclusief servies, glazen en bestek. De ontbijtmand wordt weer opgehaald op een met de ontvanger afgesproken dag en tijd. Dus geen plastic bordjes, schalen  en bestek maar echt optimaal genieten van de verse croissants en broodjes.

Hieronder kunt u lezen hoe belangrijk ontbijten is voor het lichaam en geest.

Ontbijten is belangrijk. De eerste maaltijd van de dag is niet zomaar bedacht. Ons lichaam heeft het ‘s nachts zonder eten moeten doen. Om goed te kunnen functioneren en presteren hebben we na het opstaan weer voedsel nodig.

Een ontbijt zorgt ervoor dat we ons goed kunnen concentreren op het werk of op school. Ook zet een goed ontbijt de darmen aan het werk. Wie ontbijt, krijgt veel gemakkelijker alle voedingsstoffen binnen die dagelijks nodig zijn. Onderzoekers hebben de kwaliteit van de voeding van ontbijters en niet-ontbijters vergeleken. Mensen die ontbijten, krijgen meer vitamines en mineralen binnen. Zij komen dichter in de buurt van de aanbevelingen van voedingsdeskundigen voor vitamines, mineralen en voedingsvezel.

Een ontbijt is ook belangrijk om goed op gewicht te blijven. Een ontbijt met brood zorgt voor een goed gevuld gevoel. Uit onderzoek blijkt dat mensen die ontbijten vaker een goed gewicht hebben dan mensen die niet ontbijten. Na een ontbijt is de verleiding minder groot om in de loop van de morgen te veel te snacken of te snoepen.

 

Kijk dus snel op www.HeerlijkOntbijten.nl om te kijken welk ontbijt het beste bij u past!

 

HeerlijkOntbijten.nl, de ontbijtservice van Deventer!